top of page
5.jpg
Acro Dance

Este un stil de dans care combină tehnica  dansului clasic și a  gimnasticii conturate cu precizie cu ajutorul elementelor acrobatice. Acest tip de dans este definit prin caracterul său atletic, de coregrafia sa completă și unică.
 
O caracteristică definitorie a acestui stil unic este tranziția lină și grațioasă între mișcările de dans și cele acrobatice.

6.jpg
Gimnastica Aerobica

Gimnastica aerobică este o disciplină nouă, cu caracter spectacular, elementele folosite fiind din gimnastica artistică, ritmică, acrobatică, dans sportiv, executate pe fond muzical modern. Concursurile se desfăşoară pe un podium pătrat, cu latura de 14 m, iar suprafaţa de concurs este un pătrat cu latura de 7 m, pentru probele de individual feminin şi masculin, perechi mixte şi trio, şi cu latura de 10 m, pentru proba de grup (5). În acest sport, România deţinem supremaţia europeană şi mondială.

2.jpg
Jazz Dance

În principiu, Dansul Jazz se împarte în epoca dinainte de 1950 (cu mișcări care se bazează pe stilurile mai vechi de dans, inventate și improvizate de populația de culoare în timpul sclaviei și în deceniile care au urmat războiului de secesiune) - și în epoca după 1950, numită și Modern Jazz Dance (care-si are rădăcinile în muzica tradițională dezvoltată în Caraibe).

Elemente importante în stilul Jazz de dans sunt legate de ritmul sincopat și improvizația dansatorilor (în care se poate observa de multe ori un centru de greutate scăzut cu un nivel înalt de energie).

istockphoto-1003202878-612x612.jpg
Karate

Karate-dō (japoneză 空手道) este o artă marțială japoneză introdusă în Japonia (și ulterior în lume) din Okinawa în 1922. În japoneză kara înseamnă gol, te înseamnă mână iar dō înseamnă cale, rezultatul fiind calea mâinii goale. În karate se utilizează lovituri cu mâinile, coatele, palmele, picioarele, genunchi, precum și blocaje, secerări, prize, proiectări, fiind un stil extern de luptă.

271185375_942505493060978_8790665380456006584_n.jpg
Latino&Modern Dance

Descopera pasiunea pentru dans a copilului tau! La cursurile de dans Latin&Modern pentru copii de peste 5 ani ,ne aventuram impreuna cu cei mici in lumea dansului, descoperim energicele dansuri latino, elegantele stiluri moderne, ne distram si ne dezvoltam un corp armonios. Examplele de dansuri latino includ cha-cha-cha, rumba, samba, salsa, mambo, danza, merengue, tumba, bachata, bomba, plena, paso doble and bolero.

4.jpg
Balet

Este un gen de dans artistic figurativ, spectacol teatral executat de una sau mai multe persoane. Un corp, un ansamblu de balet compus din balerini și balerine, execută dansuri și mișcări mimice, după o compoziție muzicală.

Stiluri

Balet clasic

Balet neoclasic

Balet contemporan

3.jpg
Dans Contemporan

 Conceptul de dans contemporan poate fi văzut din două direcţii, conform cu definirea termenului "contemporan". Astfel, acesta poate să însumeze toate tipurile actuale de dans, specifice timpurilor în care trăim, precum hip hop, tehno, dansurile clasice, dansurile de salon. Dat fiind faptul că toate acestea se practică în zilele noastre, nu am putea afirma că nu sunt contemporane. Dar există un al doilea unghi din care este privit dansul contemporan şi care evocă o estetică, o manieră de a dansa, un stil diferit, multiplu de dans. Fiecare dansator, coregraf sau spectator are propriul stil în care vede, primeşte ori reprezintă acest dans. Fiecare privire, gest sau minte oferă o altă interpretare, o nouă definire, o transpunere proprie cu aşteptări diferite faţă de cel dinainte.

7.jpg
Gimnastica Ritmica

Este o ramură a gimnasticii, fiind singura disciplină sportivă exclusiv feminină. A devenit probă olimpică în 1984.

Programele de gimnastică ritmică se desfășoară pe muzică, durează între 60 și 120 de secunde și sunt notate de 3 echipe de arbitri. Practicanții folosesc cinci articole de echipament în programul lor: o pereche de măciuci, o panglică, o coardă, o minge și un cerc

271037540_249034273996084_5451749274549061925_n.jpg
Baby Gym

Acest curs, este dedicat atât fetițelor cât și băieților cu vârste cuprinse între 2-5 ani si contribuie la o dezvoltare fizica normala a copiilor, prin exercitii de crestere a supletei musculare, mobilitatii articulare si coordonarii, exercitii de dezvoltare a capacitatii de deplasare si pentru depistarea unor eventuale probleme de mobilitate, exercitii de dezvoltare a calitatilor motrice de baza si dezvoltare a deprinderilor utilitare aplicative (mers, alergare, transport de obiecte etc.), exercitii de crestere a inteligentei motrice si stimulare a imaginatiei. Dacă nu v-am convins încă, va așteptăm la o ședința gratuită!

bottom of page